Nagyot bővült az Embracer Group, 11 fejlesztőcsapatot, köztük a Zen Studios-t és a Flying Wild Hog-ot is felvásárolták

2020. november 19.
30.7841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét brutális mértékű terjeszkedésbe kezdett a THQ Nordic anyavállalataként ismert Embracer Group, akik úgy határoztak, hogy bekebeleznek 11 fejlesztőcsapatot, köztük egészen nagy nevekkel.

A listán ugyanis ott találjuk a hazai illetőségű Zen Studios mellett a Goat Simulator-sorozattal elhíresült Coffe Stain North-ot, de a Shadow Warrior-szériáról ismert Flying Wild Hog szintén a kínálatukat erősíti mostantól, akárcsak a Purple Lmap Studios, akik a nagyszerű Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated alkotói voltak.

Rajtuk kívül felvásárolták még az A Thinking Ape Entertainment-et, az IUGO Mobile Entertainment-et, a Mad Head Games-t, a Nimble Giant Entertainment-et, a Silent Games-t és a Snapshot Games-t is, de rátették a kezüket két olyan csapatra, akik nem a játékfejlesztésben, hanem főként a PR-ban és a QA-ban tudnak majd segítséget nyújtani nekik.
3 hozzászólás

VaPe

3 éve, 8 hónapja és 14 napja

Az komoly felvásárlás! meglepett smiley

válasz erre

muki

3 éve, 8 hónapja és 15 napja

Az de kemény. meglepett smiley Nem is ismertem őket eddig, most meg feltételezhetően sok milliót költöttek. Ha nem százmilliókat. meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 8 hónapja és 15 napja

Hát eddig volt magyar a Zen... szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja