Nagyon-nagyon fontos lett a PC, mint játékplatform a Take-Two számára

2018. május 17.
3.1951
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jelentős változásokon esett át a játékipar az elmúlt években, ezáltal miután a PC-t pár esztendővel ezelőtt sokan mostohagyermeknek tekintették és ott rúgtak bele, ahol érték, mára ismét egy rendkívül erős játékplatformként tekinthetünk rá.

Hogy a változás milyen jelentős, azt jól mutatja, hogy már a Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick is erről beszélt a kiadó pénzügyi jelentését követő befektetői eseményen, ahol kiemelte, hogy a PC egy nagyon-nagyon fontos platformmá vált számukra, ami néhány évvel ezelőtt nem volt jellemző, de mára változott a helyzet. Remélhetőleg ez a Red Dead Redemption 2 PC-s portján is érződik majd. Ja, hogy még nem hallottunk PC-s portról...

A platformok tekintetében a CEO-t a befektetők a PS5 2020-as megjelenéséről is kérdezték, amiről Zelnick diplomatikusan csak annyit mondott, hogy nem tud nyilatkozni más cégek, esetünkben a Sony terveiről, ellenben mindenkit megnyugtatott, hogy a kiadó felkészült a generációváltásra.

A CEO emlékeztette a befektetőket, hogy korábban a PS3 és a PS4 esetében is könnyedén megoldották a generációváltást - felhozta a GTA 5 esetét is példának -, így szerinte senkinek sem kell aggódnia miattuk, ha új platform jelenik meg a piacon.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez olyan ****ság hogy megkérdezik őket egy teljesen nem oda illő dologról.
Tudtommal nem ők fejlesztik a konzolt, max játékot adnak ki rá (igen, tudom hogy ha fejlesztenek rá akkor nagy valószínűségileg van nekik egy olyan eszköz amire fejlesztik).

válasz erre

totyak

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Lehet, hogy fontos nekik a PC, de RDR2-t nem ígértek PC-re, nincs mit számon kérni rajtuk.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 2 hete

Hiszem ha látom!

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 2 hete

Kíváncsi leszek mit hoz a jövő... Duma az van de eddig nem sok eredményt láttunk. Ok, a GTA kivétel.

válasz erre

Vidoros

5 hónapja, 2 hete

RDR2 nagyon jöhetne PC-re bizony.

válasz erre

zender

5 hónapja, 2 hete

Nagyon helyes!

válasz erre
Red Dead Redemption 2
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWarriorAutobot profiljaWickedSick profiljaDav2377 profiljaMarduk profiljaHellblade profiljaLaci721 profiljagery1113 profiljaNeurotic profilja