Nagyon valószínű, hogy mégis készül a háttérben a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3

2019. július 22.
3.3121
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Electronic Arts kapcsán rendszerint nem tudjuk, mi járhat a vezetőség fejében, hiszen például a mobilos Plants vs Zombies 3 leleplezését követően egyöntetűen kérdőjeleztük meg, hogy mégis merre van a Garden Warfare vonal? Úgy tűnik, hogy hamarosan visszatér.

Ez az alszéria mondhatni már kinőtte magát, és egy olyan közönséget tudott megszólítani, amit kevés más játék, azonban úgy fest, mégsem kell nélkülöznünk a harmadik felvonást. A Eurogamer csapatának ugyanis néhányan továbbították a meghívókat, amiket az EA küldött ki nekik, és egy vadonatúj Plants vs. Zombies lövölde kipróbálásra szolgálnak, ami egyelőre Picnic néven fut.

A meghívóban benne foglaltatik, hogy ugyanaz a csapat csinálja, akiknek a Garden Warfare-játékokat is köszönhetjük, így nem nehéz kitalálni, hogy nagy valószínűséggel most is erről a sorozatról van szó. A zárt alfára szóló meghívók augusztusi dátumot jeleznek, talán szivárog majd egy-két dolog a játékkal kapcsolatban, ha eljön az ideje. A tesztek Xbox One-on és PS4-en fognak zajlani.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

9 hónapja, 3 napja

Az elsőt még toltam egy kicsit PC-n (PS4-re meg ingyen megkaptam), de már nem kezdenék el vele játszani, mert full multi és tuti hogy nagyobb élet van egy 3 hónapos hullában mint annak a játéknak a multirészében!

válasz erre

Direktor

9 hónapja, 4 napja

De...... Minek.......

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profiljagery1113 profiljaImperator profilja