Nagyon pofátlanul lenyúlta a Cuphead sajátosságait az Enchanted Portals

2019. október 10.
7.5741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Studio MDHR csapata annyira egyedi dolgot alkotott a Cuphead által, hogy éveken át senki sem mert még csak hasonló alkotással sem előállni, de a Xixo Games Studio munkatársainak most bőven volt pár kiló bőr az arcán.

Merthogy a csapat bemutatta Enchanted Portals című legújabb alkotását, mely minden tekintetben már-már pofátlan lenyúlása a Cuphead sajátosságainak, ezáltal elegendő csak megnézni az alábbi trailert ahhoz, hogy mindez nyilvánvaló legyen a korabeli Disney rajzfilmeket idéző grafika, a játékmenet alapvető sajátosságai vagy éppen a zenék alapján.

Bár a készítők már most kapják az ívet rendesen a tolvaj hozzáállásuk miatt - elég csak megnézni a Youtube-on az első trailer értékeléseit -, azonban akinek nincs ellenére ez a pofátlanság, az nemsokára megtámogathatja a projektet, az Enchanted Portals ugyanis október 24-én kerülhet fel a Kickstarterre PC-n és Nintendo Switch-en egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!7 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

A mondás szerint jótól lopni nem szégyen. De nincs is itt lopás. Lopni olyasmit lehet, ami más birtokában van, de nyilván ez a fajta grafikai megjelenítés nincs levédetve. Ez csak egy nagyon durva másolás, ami lehet, hogy csúnya dolog, de nem törvénysértő és senki nem tehet semmit, maximum nem veszi meg a játékot. És azért azt is be kell látni, hogy ebben is kemény munka van, mert bár grafikailag egy az egyben Cuphead, de azért azt a játékot le is kellett programozni.

válasz erre

Marduk

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Egyébként tényleg nem kötözködésből meg okoskodásból, vagyis picit igen, de ennek a fajta animációs stílusnak az a neve, hogy ,,rubber hose'', de igen a régi Disney rajzfilmek *IS* használták ezt a stílust.

válasz erre

Xelosz

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Elég szexi bossok ezek az elején.
én valahol máshol fogok rákeresni a játékra szerintem

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Hát igazából nekem a Cuphead se jött be, szóval ez se fog nekem, ha ennyire lenyúlták.

válasz erre

Marduk

1 éve, 4 hónapja és 26 napja

Valahogy van olyan érzésem, hogy pontosan ugyanazok az emberek sározzák ezt a játékot, akik a Cuphead után mondogatták, hogy több ilyen stílusú játék lehetne.

válasz erre

bekecs

1 éve, 4 hónapja és 26 napja

Ez gáz.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 26 napja

Az kellemetlen.

válasz erre
Enchanted Portals
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

soami profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljakylx profiljaGargameth profiljaAkitelin profiljanurbanu profilja