Nagyon komoly kis Star Wars Battlefront 2 bemutatót kapunk majd az E3-on!

2017. június 02.
4.9151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már tudjuk egy ideje, hogy az Electronic Arts az idei E3 expón egy hatalmas Star Wars Battlefront 2 bemutatóra készülődik, azonban most már azt is tudjuk, hogy pontosan miféle prezentációra is számíthatunk a jövő szombati konferencia során.

Mint kiderült, a cég úgy döntött, hogy a Battlefront közösség kedvenc live streamereivel és Youtubereivel szeretnék majd bemutatni a rajongóknak a játékot, így többek között JackFrags, Darkness429, StoneMountain64 és Neebs Gaming is benne lesznek abban a csapatban, akik 36 másik társukkal együtt egy 40 fős ütközetet bonyolítanak majd le a rajongók szeme láttára.

Megtudtuk még továbbá, hogy a bemutató részeként az Assault és a Theed pályákon folyik majd a háború, a komplett prezentációt pedig az EA úgy írta le, hogy a klónok egységei a szeparatista harci droidok ellen folytatnak majd elkeseredett harcot, így az ütközet nagy kérdése az lesz, hogy a Köztársaság vajon meg tudja-e állítani a masszív Multi-Troop Transportot, mielőtt az eljut a palota kapujáig? Izgalmasan hangzik!
4 hozzászólás

totyak

3 éve, 22 napja

Bár nem ismerem ezeket az embereket, így felőlem bárki tolhatja, de a látvány miatt a videóba belepillantok majd, mert ahogy az első rész, úgy ez is nagyon tetszik kinézet szempontjából.

válasz erre

muki

3 éve, 22 napja

"streamereivel és Youtubereivel"

Itt hagytam abba az olvasást.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 22 napja

Ha megcsinálják azt amiket ígérgetnek akkor ez egy brutálisan jó játék lesz.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 22 napja

Ez jó lesz! Várós a bemutató és a játék is.

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljagery1113 profiljatotyak profiljaGargameth profilja