Nagyon jól halad a Blizzard egy újabb IP fejlesztésével

2017. augusztus 04.
2.8451
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelek szerint az Overwatch végérvényesen kiszakította a Blizzardot a Warcraft, a Diablo és a Srarcraft szentháromságából, hiszen hosszú évek óta először a csapat egy új IP-vel ajándékozta meg a rajongókat, és a jelek szerint ez a folyamat a jövőben folytatódni fog.

Az Activision Blizzard legújabb pénzügyi jelentését követő konferencián Mike Morhaime ugyanis arról beszélt, hogy a háttérben már felsorakozott egy újabb IP, ami sokkal jobb helyzetben van, mint korábban bármelyik, ezáltal csak úgy özönlenek a nagy ötletek, amelyeket a fejlesztők már elkezdtek feltárni.

A Blizzard elnöke kifejtette, hogy több különálló csapatot is felállítottak, melyekben a cég legtapasztaltabb játéktervezői kaptak helyet, és a feladatuk az, hogy kidolgozzák az ötletekben rejlő lehetőségeket, ami Morhaime szerint hosszú időbe telik majd, hiszen a Blizzard-minőségből nem szeretnének engedni a jövőben sem.

Morhaime hozzátette, hogy elkötelezettek maradnak meglévő címeik támogatása mellett, melyeket újabb minőségi tartalmak sorozatával szeretnének feldobni, miközben gondolnak más platformokra is, különösen a mobilra.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 15 napja

A Blizz játékok mind nagyon népszerűek és jövedelmezőek, nekem igazán mégsem tetszik egyik sem. Talán az Overwatch-csal tudom elképzelniy, hogy játszanék.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 15 napja

Én meg most bőven beérem az Overwatch-al.
Már várom a jövő heti eventet is.

válasz erre

kylx

1 éve, 15 napja

Akkor még sajnos nagyon messze vagyunk bármilyen bejelentéstől.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 15 napja

Várom hogy mi jön!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja5t3v3nk3 profiljakpal profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljanyulszem profiljakylx profiljagery1113 profiljaBaresz Baresz profilja adambalonyi profiljaLaci721 profiljaVis Major profilja