Nagyon jól fest első gameplay felvételein a Sniper Elite 4

2016. március 17.
3.0361
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig néhány nappal ezelőtt jelentették be a nagyszerű Sniper Elite-sorozat folytatását, amelyről akkor még csak egy általános trailert láthattunk, mára azonban befutott egy igencsak vaskos gameplay felvétel is róla.

Ezt az Eurogamer munkatársai hozták nyilvánosságra az alkotásról, középpontjában néhány rendkívül látványos pre-alfa gameplay felvétellel, amelyek ennek ellenére is páratlanul mutatós formában prezentálják számunkra a második világháborús mesterlövészkedés élményét.

A videón feltűnik egyébiránt a sorozat minden sajátossága, de végre azt is megtudjuk, hogy pontosan milyen élményeket is garantál majd számunkra az olaszországi helyszín. A Sniper Elite 4 megjelenését még idén várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

6 hozzászólás

Ravor

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Még mindig nemtudott megfogni ez a sorozat. A röntgenes jelenetek tetszenek benne, de számomra ennyiben ki is merült

válasz erre

venoman

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez a játék igazán egy olyan rétegnek készült akik precízek. Mert aki nem ilyen beállítottságú annak sablonos és unalmas lesz. Az első rész még nem mert új keletű de utána ?! Viszont a precízek imádják. Mindenre oda kell figyelni lámpa megvilágítás, osonás, rejtőzés, stb. Aki szereti a részletességet annak nagyon bejön.

válasz erre

totyak

2 hónapja, 2 hete

Egyelőre szerintem ugyanolyan, mint a harmadik epizód.

válasz erre

kpal

2 hónapja, 2 hete

Szép! (Kicsit Ac -ra emlékeztet a környezet )

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 2 hete

De imádom ezt a sorozatot!!! Rohadt jó hogy jön a 4, és már most kegyetlenül néz ki. KELLL!!!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete

Elég jól éz ki pre-alphához képest!

válasz erre
Sniper Elite 4
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljatotyak profilja adambalonyi profiljaWarriorAutobot profiljaitalianman profiljaElisorne profiljaMarduk profiljaatti75 profiljaWillThaWheel profiljakakkor profiljamarco profiljapetike737 profiljaRyutheStaR profilja