Nagyon ígéretes gameplay videóval mutatkozott be a Darkborn

2019. április 03.
6.4631
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bemutatható állapotba került a Darkborn, az egykori DICE kötelékéből ismert David Goldfarb és Ben Cousins által alapított The Outsiders stúdiójának első saját alkotása, melyet korábban többen is Project Wight név alatt ismerhettek.

A Battlefield és Payday fejlesztői által megálmodott projekt azonban ma már Darkborn névre hallgat, és néhány órával ezelőtt megkapta első gameplay prezentációját is, a főszerepben 15 percnyi nyers látnivalóval, melyben valamiféle vámpírszerű szörnyeteggel csatlakozhatunk egy klasszikus vérbosszún alapuló sztorihoz, méghozzá a vikingek korában.

A lopakodós akciójátékok kategóriájába sorolható Darkborn egyáltalán nem tűnik hétköznapi alkotásnak - a készítők szerint a Bambi és a King Kong ugyanúgy az ihletők között voltak, mint a Shadow of the Colossus és a Shadow of Mordor -, de inkább győződj meg róla te magad az alábbi mozgókép részeként. Megjelenési dátum és egyéb részletek még nincsenek!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

havrillal

7 hónapja, 1 napja

Kicsit olyan AGONY hangulata van a z egésznek

válasz erre

Tommy

7 hónapja, 1 napja

Hát... Nem tudom. Az MI láthatóan nagyon hülye, a mozgás gagyi, az egész olyan fura. Persze ettől lehet jó, de hogy ígéretes, azt nem mondanám.

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 1 napja

Jól néz ki első látásra, nekem nagyon bejön.

válasz erre
Darkborn
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja