Nagyon gyors lett a Zotac új PCIe SSD-je

2016. február 25.
3.6561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Zotac sokak számára egy kevésbé ismert grafikus kártya gyártóként van elkönyvelve, ugyanakkor a vállalat egyre több piacon válik meghatározó gyártóvá, ráadásul néhány különlegesebb megoldás is akad a kínálatukban.

Nemrég bemutatták a SONIX PCIe SSD-t, mely sebességben nagyon veri a hagyományos SSD-ket. Az újdonság ugyanis 2600MBps olvasási és 1300MBps írási sebességre képes, ami a hagyományos SSD meghajtókhoz képest látványos sebességnövekedést mutat.

A bemutatott modell 480GB tárhelyet biztosít, de vélhetően később érkeznek majd a nagyobb kapacitású modellek is. Az árazásról nem beszélt a gyártó, de ezen megoldások még jóval drágábbak, mint a hagyományos SSD-k.
6 hozzászólás

kylx

8 éve, 9 hónapja és 14 napja

picit bonyolultabb a dolog, egyeseknek hiába a csatlakozó, lehet hogy úgy sem tudják kezelni... az ára meg annyira az egekben lesz, hogy szerintem ez nekünk földi halandóknak sosem fog jutni.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 9 hónapja és 14 napja

Sebesség szempontjából nem rossz, de tuti iszonyat drága lesz.

válasz erre

kpal

8 éve, 9 hónapja és 14 napja

Ha nem M2 -es akkor jöhet mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 9 hónapja és 14 napja

Az a baj, hogy az én alaplapomon pl csak egy pcie csatoló van, azon meg a vga van. Tehát, ha ilyet szeretnék, még vegyek új alaplapot is? Nem túl gazdaságos megoldás. Viszont a sebességet tekintve meg nagyon megérné.

válasz erre

drift3r91

8 éve, 9 hónapja és 14 napja

Kérdem akik anno megjósolták hogy idén már 20ér 500-as SSD-t kapok nos hol áll a jóslat? Csakmert már jó pár 50 gigás játék igénylo GTA online és singel sokat gyorsul ssd-n és még van pár játékom aminél szintén elkélne hogy arról legyenek futtatva.

válasz erre

kylx

8 éve, 9 hónapja és 14 napja

...és a jövő folytatódik mosolygó smiley majd lemegy az ára.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja