Nagyon csinos gyűjtői kiadást kap a Divinity: Original Sin II

2017. szeptember 01.
4.2371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Larian Studios munkatársai bejelentették, hogy aki kézzel fogható formában szeretné begyűjteni magának a Divinity: Original Sin II-t, az egy igencsak látványos gyűjtői kiadásban is megteheti majd.

A gyűjteményes kiadványt a csapat egy látványos videó részeként már ki is bontotta nekünk - a felvétel 15. percétől várnak ránk a lényeges részek, előtte többek között az élőhalottak bemutatója van -, így kiderült, hogy a 170 dollárt kóstáló és mindössze 1000 példányban elkészülő kiadványban találunk majd egy kézzel festett figurát, két könyvet, egy szövettérképet, a szokásos útmutatót, valamint egy kellemes kis hátteret a látványos szobrocskának.

Nagyon csinos gyűjtői kiadást kap a Divinity: Original Sin II - 2. kép

Ha te is rácuppannál a gyűjtői kiadásra, ismerd meg páratlan alapossággal az alábbi felvételről. A játék és a speciális kiadvány egyaránt szeptember 14-én érkezik, első körben kizárólag PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Király a szobor!

válasz erre

totyak

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Miért kell egy gyűjtői kiadást ennyire alacsony számban kiadni? Egy rakat csalódott játékos lesz, akik majd nem jutnak hozzá, vagy csak 10x-es áron, másodkézből.

válasz erre

Gólem

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Korrekt pakk!

válasz erre
Divinity: Original Sin II
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

havrillal profiljaMarduk profiljarDAVE profiljakylx profiljaWickedSick profiljagokuvsvegita profiljaHellblade profiljaBvektor profiljamarco profilja