Nagyon beteg lett a legfrissebb Resident Evil 7 reklámfilm

2016. december 16.
4.6701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Japánban is gőzerővel megindult a Resident Evil 7 marketingje, aminek részeként a Capcom csapata többek között a televízióban is reklámozni kezdte a jövő év egyik legjobban várt horrorját, melynek aktuális mozgóképe elképesztően beteg lett.
Advertisement

Őrült szereplők, félelmetes sikolyok, feszült helyzetek, sötét helyszínek és sajátos hangulat - ezek mind-mind megtalálhatók az alábbi filmecskében, amely bár csak alig 30 másodperces lett, azonban így is valami elképesztő hatást gyakorolt ránk.

Ha te is szeretsz rettegni, esetleg még mindig meg kell győzni arról, hogy a Resident Evil 7 annak ellenére is milyen zseniális lesz, hogy semmi köze sincs a korábbi epizódokhoz, akkor az alábbi videót nem szabad kihagynod.

Nézd nagyban ezt a videót!



Resident Evil 7 marketingje, aminek részeként a Capcom csapata többek között a televízióban is reklámozni kezdte a jövő év egyik legjobban várt horrorját, melynek aktuális mozgóképe elképesztően beteg lett.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

Számomra ezt a játékot még nézni is félelmetes lenne. Maximum valami örök élet, elfogyhatatlan lőszer kombóval vágnék neki.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 10 hónapja és 17 napja

Elég para! röhögő smiley

válasz erre

Hentes

7 éve, 10 hónapja és 17 napja

Állat! röhögő smiley

válasz erre

RyutheStaR

7 éve, 10 hónapja és 17 napja

Nem lesz ez rossz, kicsit olyan Silent Hill-es hangulata van szerintem. Egyetlen negatívuma van már így megjelenés előtt, hogy tényleg köze se lesz kb az eredeti sorozathoz, a nevét leszámítva. :/

válasz erre
Resident Evil 7
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaM.O.R.P.H. profilja