Nagyobb figyelmet érdemelt volna a Mirrors Edge és a Dead Space

2010. február 22.
1.7831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts az utóbbi években csak nagyon ritkán mert komolyabb újításokkal előrukkolni egy-egy projekt esetében.

Általában vagy maradtak a kijelölt úton, vagy merőben mást alkottak, mint korábban. A cégtől az elmúlt évek két legeredetibb játéka ennek fényében a Mirror's Edge, illetve a Dead Space volt, amelyekkel megmutatták, hogy tudnának ők jó játékot készíteni, ha akarnának. Ám valamiért mégis bukásként könyvelhető el mindkét alkotás, utóbbi kevésbé, előbbi viszont nagymértékben.

John Schappert szerint, aki az EA egyik vezető beosztásban lévő embere, minderre van magyarázat. Állításai alapján ugyanis mindkét alkotás azért bukott meg, mert a kiadótól meglepően kevés figyelmet kaptak. Véleménye szerint minden siker egyik alapja a sok és jó reklám, a két játék azonban egyiket sem kapta meg, kiváló marketing nélkül pedig egyenes út vezetett a halálhoz. Schappert úr mindezt a GameInformer brigádjának árulta el nagy merészen, amelyben komoly igazságok lakoznak, ugyanis a két program valóban kiváló volt a maga nemében, csak a FIFA, vagy éppen a Need For Speed akkor éppen jobban érdekelte a nagy átlagot. Olyan nagy bukás szerencsére nem lett egyik cím sem, hogy hamarosan ne kapnának egy folytatást belőlük, és talán ez a lényeg...
5 hozzászólás

Yoyo

15 éve, 3 hónapja és 24 napja

Kár, hogy a dead space sem volt annyira sikeres anyagilag, pedig mindent megtettek érte, volt animációs film, animált képregénysorozat, meg minden. És ha figyelembe vesszük, hogy mennyi horrorjáték jelent meg a jelen generációra (az elmúlt 3-4 évben) akkor meg pláne nem értem. Horrort akarok szomorú smiley a Dead Space remek volt, jöhetne még hasonló (ok. jön a Dead space 2 meg az alan wake, aztán ennyi..)

válasz erre

Maniac

15 éve, 3 hónapja és 24 napja

Vendég írta:
Anyagilag volt bukás, kritikailag egész szép sikereket ért el.
Így van, köszönöm a kiegészítést.

válasz erre

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 24 napja

Anyagilag volt bukás, kritikailag egész szép sikereket ért el.

válasz erre

Shade

15 éve, 3 hónapja és 24 napja

Miért volt bukás a Mirror's Edge? Nekem nagyon bejött ez a cuccos. Bár csiszolhattak volna rajta még és hoszabb is lehetett volna. röhögő smiley Várom a második részt!

válasz erre

Lac

15 éve, 3 hónapja és 24 napja

Mirror's Ege 2-t a népnek! Hatalmas játék voltkacsintó smiley

válasz erre
Mirror's Edge
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja