Nagyjából 200-300 ellenségtípus lesz a Borderlands 2-ben

2012. július 30.
2.1231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár az elmúlt hónapokban befutott információk alapján a Borderlands 2 minden téren többet és jobbat fog mutatni, mint közvetlen elődje, Jasper Foreman, avagy a vezető AI programozó szerint lesz olyan momentum is, amiben inkább alulmúlják a bemutatkozó részt, természetesen szándékosan, a közérthetőség kedvéért.

A fejlesztő elmondása szerint ugyanis alaposan lecsökkentették az ellenfelek számát, amelyek között így 15-20-féle alaptípust különböztethetünk meg, ezekből pedig 200-300-féle variánsba botolhatunk majd a pályákon.

Foreman elmondta továbbá, hogy két felturbózott ellenséges kaszt fog visszatérni az elődből, ők a Skags és a Bandits, míg az új ellenfelek között a Threshers és a Goliath kasztokat találhatjuk, természetesen Handsome Jack robothadserege mellett.

Ti beéritek majd a 200-300-féle ellenségtípussal? Nekünk bőven elég lenne a fele is, de mindez bizonyítást is nyer majd alig két hónapon belül, szeptember magasságában ugyanis már köztünk lesz a Borderlands 2, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is.
Borderlands 2 minden téren többet és jobbat fog mutatni, mint közvetlen elődje, Jasper Foreman, avagy a vezető AI programozó szerint lesz olyan momentum is, amiben inkább alulmúlják a bemutatkozó részt, természetesen szándékosan, a közérthetőség kedvéért.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 23 napja

Ez marha sok ellenfél!meglepett smiley

válasz erre

Braddock

12 éve, 8 hónapja és 23 napja

Hogy elég-e?Ahogy fogalmaztál a fele is bőven sok de persze ez nem baj!

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 23 napja

Az durva!meglepett smiley

válasz erre
Borderlands 2
7.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profiljamarco profilja