Nagy fényerejű és teljesítményű LED modul

2005. december 18.
1.7591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az American Bright Optoelectronics bejelentette a "NovaBrite BWL Focused Beam" 3 watt teljesítményű LED modult, amely az ipar legnagyobb teljesítményű ilyen eszköze és több színben kapható.

A vállalat bejelentett még egy ennél is nagyobb fényerejű fehér eszközt. A 120 lumenes eszköz teljesítménye maximum 4 W. A többféle tokban kapható nagy fényerejű NovaBrite BWL Focused Beam sorozat tagjai, mint komplett "fénygépek2-et (nyomtatott áramköri lapra szerelt fény modul) a jobb hő-leadás érdekében hő-elvezetőre is szerelték, de diszkrét LED komponensként vagy emitterként is használható.

Az önálló fénygépeket 13,5 x 20,5 mm tokba szerelték, amelyet 36,0 mm átmérőjű nyomtatott áramköri lemezhez is erősítettek. A hő-elvezetővel is összeszerelt teljes modul mérete 100,0 x 100,0 mm.

A BWL Focused Beam sorozat tagjai 4,5V és 12V közötti tápfeszültséggel működnek és 350 mA áramot vesznek fel soros kapcsolásban, és 1 A-t párhuzamos kapcsolásban. Jellemzőjük a nagy fluxus sűrűség, a nagy kimeneti lumen érték: 20 lumentől (kék) kezdve, a tipikus 75- és 90 lumenes eszközökig (vörös, zöld, sárga és fehér, 3W teljesítmény) és az alacsony energia-felvétel.

A dóm alakú lencsét tartalmazó modulok látószöge 60 fok, a sík lencsét tartalmazó alacsony profilú változaté 120 fok. Az eszközök 40 és 120 C fok között működnek. A nyomtatott áramköri lapra szerelt egységek a meghajtó feszültség beállításához, ellenállással kerülnek forgalomba. A NovaBrite BWL Focused Beam sorozat ára maximum 6,00 dollár (fehér, diszkrét, 3W-os modul) nagy mennyiségben. A szabványos színű modellek ára alacsonyabb. A vállalat az új termékeket már raktárról szállítja.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 7 hónapja és 9 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljanurbanu profiljagery1113 profiljaMarduk profilja