Nagy dobásra készül az Ignition

2008. július 08.
1.7171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sorra érkeznek a bejelentések, amelyek az Epic Games által fejlesztett Unreal Engine 3 grafikus motor liszenszeléséről szólnak.
 

Mint azt sokan tudjátok, a sikeres fejlesztő korábban össze/piacra dobott egy rendkívül masszív és sokoldalú fejlesztői motort, amellyel olyan nagyszerű alkotások készülhetnek, mint például a Gears Of War. Ezúttal az Ignition jelentette, hogy ők is túl vannak a vásárláson és máris hozzálátnak egy elképesztően vagány FPS játék megalkotásához.

"Az Epic Games Unreal Engine 3-ja egy rendkívül sokoldalú motor..." - nyilatkozta bejelentésében az Ignition Florida játék direktora és vezető dizájnere, Jeremy Stieglitz. "Amikor az első next-gen játékunk technikai hátterét kellett megválasztanunk, nem volt kérdéses, hogy az Unreal Engine 3 lesz az..." - tette hozzá Jeremy.

További információk egyelőre nem láttak napvilágot, mindössze annyit lehet még tudni, hogy a srácok az Unreal Engine 3-mal egy First Person Shooter játékon fognak dolgozni az elkövetkezendő, körülbelül másfél esztendőben. A fiúk nagyon bizakodók és bizonyára maximálisan, minden erejükkel azon lesznek, hogy a 2009 végére datált játékuk láttán mindenki se**re üljön. Adja ég!

Célplatformokról szintén nem érkeztek információk, ám minden bizonnyal hamarosan hallunk majd felőlük. Sok sikert és kitartást kívánunk az Ignition csapatának. De miért egy pont egy újabb FPS? Lassan már a Nílust is elrekeszthetjük velük. Hiába, ez a trend, erre kell haladni a feltörekvőknek, mese nincs. Várjuk a végterméket.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljapityuska profiljagery1113 profiljakylx profiljanurbanu profiljamarco profiljaManiac profilja