Nagy bajban a Midway, húzzák a nadrágszíjat

2008. december 17.
1.5311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Újabb patinás stúdió készül leépíteni, irodát bezárni és fejlesztés alatt álló project-eket törölni.

Már korábban érezhető volt, hogy a Midway-nél is felütötték fejüket a financiális gondok, ám mostanáig nem láttuk át tisztán, hogy mekkora is a baj valójában. Az amerikai illetőségű fejlesztő/kiadó is költségcsökkentési eszközökhöz nyúl, hogy mentse, ami még remélhetőleg menthető, ennek értelmében 25%-kal csökkenti a dolgozóinak létszámát.

Az elbocsájtások 180 főt érintenek majd érzékenyen, akiket a product development, QA, marketing, PR, accounts, sales, submissions és IT osztályokról fognak az utcára küldeni. A Midway austin-i stúdiójára (Tribes: Aerial Assault, The Hobbit, Area 51) végleg lakat kerül, de a san diego-i, valamint a chicago-i irodák munkaerő létszámai is megcsappannak majd.

A befagyasztott fejlesztések kizárólag olyan címeket érintenek, amelyeket még nem tártak a publikum szeme elé és amelyeket 2010-2011 tájékán szándékoztak volna kiadni, ezért, amiről nem tudunk, az nem fáj szállóige érvényesül, minket kevésbé érint ez a része érzékenyen. Nem kizárt, hogy a helyzet romlásával további megszorító intézkedéseket is foganatosítanak. Egyelőre ennyi a publikus.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaTotosama profilja