Nagy szülinapozásra készül a Sega: Rejtélyes projekt készülődik Sonic évfordulójára

2011. január 03.
1.6141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei esztendő elején járunk, számtalan meglepetést tartogat még számunkra az év, és mi már az első napokban szeretnénk a tudtotokra adni, hogy többek között miért lesz érdemes felemelt fejjel járni! Itt van például a játékvilág egyik legikonikusabb figurája, avagy Sonic, aki első ízben 1991-ben, tehát 20 esztendővel ezelőtt látta meg a napvilágot egy videojáték dobozában.

Mivel 20 év hosszú idő, nem mellesleg kerek évforduló is, a Sega nagy szülinapozásra készül az idén a kis kék sündisznóval kapcsolatosan.

Legfrissebb bejelentésük szerint például egy rejtélyes projekt készülődik már a jeles eseményre, ami feltehetően egy vadonatúj videojáték lesz, egy igazi születésnapi Sonic epizód, amelyben - bármilyen meglepő is - a 20 éves, de még mindig tinédzsereket megszégyenítő mutatványokra és sebességre képes sündisznó lesz a főszereplő. A Sega mindemellett elárulta, hogy nem feledkezik meg Puyo Puyo-ról sem, aki szintén évfordulót tart az idei esztendőben, és nem kizárt, hogy ő is egy vadonatúj játék keretein belül tér vissza közénk. Tűkön ülve várjuk őket!
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 23 napja

20. évfordulós Sonic kiadás lett, mint azt sejteni is lehetett.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljagery1113 profilja