Nagy bejelentésekre készül csütörtökön az Electronic Arts

2011. július 05.
2.1081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az E3 kiállítást rendkívül visszafogott módon élte meg az Electronic Arts csapata, de aggódnunk egy percig sem kell, a cég berkein belül nincs semmi probléma, erről tanúskodik legalábbis, hogy a csapat egyik vezető menedzsere, bizonyos Wendy Spander úgy nyilatkozott a minap, hogy csütörtökön, az EA Summer Showcase keretein belül nagy bejelentésekre készülnek.

Igen, jól hallottátok, nem egy, hanem több bejelentést is várhatunk az Electronic Arts istállójából most csütörtökön.

Hogy miféle leleplezések érkeznek majd a cégtől, az egyelőre sajnos teljes egészében kérdéses. Aminek már nagyon itt lenne az ideje, az egyértelműen egy Mirrors Edge 2 bemutatás, de egy The Old Republic megjelenési dátumnak, valamint egy Battlefield 3 bétának is igencsak örülnénk. Ne feledjük továbbá, hogy néhány nappal ezelőtt felmerült egy pletyka, miszerint a Crysis első része is elkészülhet PlayStation 3-ra, valamint Xbox 360-ra, így tehát elég sok nyomós érvünk van arra, hogy miért lesz érdemes várni a csütörtököt. A tavalyi EA Summer Showcase keretein belül jelentette be egyébként az Electronic Arts a Fight Night: Champion, a Kingdoms of Amalur: Reckoning és az Alice: Madness Returns játékokat. Idén is hasonló felhozatalt várunk!
7 hozzászólás

Braddock

13 éve, 10 hónapja és 1 napja

Egy crysis 1-nek tudnék örülni nagyon!

válasz erre

Braddock

13 éve, 10 hónapja és 1 napja

Egy crysis 1-nem tudnék örülni nagyon!

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 2 napja

ME2 jó lenne valóban. Nekem sem volt az igazi (állítólag az ati kártyám miattwtf smiley), de az alapötlet tök jó, jó lenne egy második rész.

válasz erre

Shade

13 éve, 10 hónapja és 2 napja

Én igen szerettem a Mirrors Edge-t, nekem bejött, az egész elképzelése nagyon jó volt, csak a megvalósítása nem volt az igazi. Ezért is megérdemel egy második esélyt, remélem azt jelentik be.

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 2 napja

mirrors edgeből az első is unalmas volt, nem tudom minek belőle mégegy

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 2 napja

Én ebben nem vagyok olyan biztos. Szerintem utólag kiadni nem egy nagy ötlet, amikor itt van helyette egy csomó más milliókat termelő játékuk...

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 2 napja

Szerintem a Crysis 1 biztos meg lesz említve konzolra.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja