Nagy meglepetéseket ígérnek áprilisra a fejlesztők a Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán

2019. március 27.
4.8001
Maniac profilja, adatai
Maniac
Eddig is tudtuk, hogy a Respawn Entertainment és az Electronic Arts áprilisban, a Star Wars Celebration event részeként szeretné lerántani a leplet a Star Wars Jedi: Fallen Order-ről, azonban a legfrissebb hírek szerint valóban nagy dolgokra számíthatunk az eseményen.

A franchise hivatalos oldalán megjelent bejegyzés szerint ugyanis április 13-án számíthatunk arra, hogy a Respawn Entertainment bemutassa a Star Wars Jedi: Fallen Order című videojátékot, amit Vince Zampella és Stig Asmussen prezentálnak majd néhány különleges vendég társaságában.

A rövidke jellemzésből kiderült, hogy az alkotás egy akció-kaland lesz, és az előadás során megtudhatjuk, hogy a Respawn és a Lucasfilm miként működött együtt egy eredeti Star Wars történet megalkotásában, melyben egy fiatal Padawan történetét ismerhetjük meg, aki a sötét időkben a 66-os parancs követésére tette fel az életét.

A legjobb azonban, hogy a bemutató során a Respawn Entertainment még néhány meglepetést is ígért a rajongóknak, tehát túlzás nélkül tűkön ülve várjuk április 13-át.
3 hozzászólás

Tommy

3 hónapja, 5 napja

Remélem tényleg nagy lesz az a meglepetés.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 5 napja

Zsír, kíváncsi vagyok!

válasz erre

Gólem

3 hónapja, 5 napja

Jöhetne hozzá egy előzetes.

válasz erre
Star Wars Jedi: Fallen Order
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

latyak5 profiljatöfi81 profiljakylx profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaExcalibur profiljaNeurotic profiljaMarduk profilja