Nagy meglepetések várhatók idén a Quantic Dream csapatától

2020. január 16.
3.1013
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igencsak megkésett újévi köszöntőt kaptunk David Cage-től, a Quantic Dream vezérétől, akinek rögtön elnéztük ezt a néhány napos csúszást, hiszen a Heavy Rain vagy a Detroit: Become Human alkotója nagyszerű híreket hozott a jövőről.
 

Miután ugyanis a legjobbakat kívánta követőinek az előttünk álló időszakra, kiemelte, hogy 2019 egy csodálatos esztendő volt a stúdió számára, azonban 2020 minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik, hiszen rengeteg meglepetéssel szolgálhatnak majd a rajongóknak.

David a konkrétumokat mellőzte, ellenben némi türelmet kért, valamint hozzátette, hogy 2020-ban minden eddiginél fontosabb, mint máskor, hogy legyünk deviánsok, ami bizonyára nem azt jelenti, hogy rögtön menjünk, és szívjunk fel minden drogot, ez a kis kikacsintás vélhetően új játékuk egyik központi elemére kíván utalni. Izgatottan várjuk a híreket!

2 hozzászólás

totyak

4 napja és 22 órája

Bejelentik a Detroit folytatását? Amúgy nekem már attól szimpatikusak lettek, hogy elhozták végre a játékaikat PC-re is.

válasz erre

Gólem

1 hete

Minden játékuk nagyon király! Kíváncsian várom a fejleményeket!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaManiac profiljamarco profiljaMitüzenarádió profiljaRobi022 profiljaVis Major profiljaMarduk profilja