Nagy Gears of War bejelentés jön a héten

2018. április 17.
4.0631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alaposan sikerült meglepnie rajongóit Ice-T-nek, a nagy gamer hírében álló rappernek, amikor néhány órával ezelőtt hivatalos Twitter-oldalán videojátékos kapcsolódású bejelentést közölt a nagyvilággal.
Advertisement

Ice-T közösségi oldaláról ugyanis megtudtuk, hogy még ezen a héten exkluzív Gears of War bejelentéssel kell számolniuk a rajongóknak, amivel kapcsolatban persze rögtön arra asszociálhatnak sokan, hogy egy új játék állhat a háttérben, de ha létezik is már egy Gears of War 5, annak a bemutatójára legalább az E3-ig biztosan várni kell.

Hogy akkor mégis mit vezethetett fel Ice-T? Jó kérdés! Lehet, hogy a közelgő filmről vagy a nyár közepén érkező esportos eseményről jutott a fülébe valami, de az is elképzelhető, hogy valami friss tartalmat kap a Gears of War 4, amihez neki is lesz egy csipetnyi köze. A lehetőségek tárháza tehát óriási, a héten pedig minden kiderül. Várjuk türelmesen!


4 hozzászólás

totyak

6 éve, 5 hónapja és 5 napja

Miért biztos, hogy az Exclusive Gears announcement az a Gears of War-ra utal? Amúgy sem hiszem, hogy ő lenne az első, akitől megtudhatjuk, hogy készül egy új rész.

válasz erre

muki

6 éve, 5 hónapja és 6 napja

Hellblade írta:
Hmmm..A Forza meg ez már megvan..vajon mi lesz a 3. cím? röhögő smiley
röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

VaPe

6 éve, 5 hónapja és 6 napja

Jön egy skin vele és annyi. röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 5 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profilja