Nagy bejelentéssel készülhet az E3-ra a Square Enix

2019. február 20.
4.0281
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes részleteket osztott meg a rajongókkal a Square Enix, aktuális pénzügyi jelentésükből ugyanis nemcsak az derült ki, hogy jól megy a csapat szekere, hanem az is, hogy valami nagy meglepetéssel készülnek a háttérben.

Bár a közelmúltban megjelent játékaik közül egyedül a Shadow of the Tomb Raider eladásait emelték ki - több mint 4 millió fogyott eddig Lara Croft legutóbbi kalandjából -, azonban izgalmasabbnak tűnt a következő üzleti esztendőre tett ígéretük.

Megtudtuk ugyanis, hogy a Square Enix zászlaja alatt a 2020-as pénzügyi évben, azaz a 2019 márciusától 2020 áprilisáig tartó időszakban egy nagy videojáték megjelenését tervezték be, amit ráadásul még mindig a jótékony fátyol rejteget.

Emiatt sokan úgy vélik, hogy a csapat legkésőbb az idei E3-on mutathatja be az alkotást, amivel kapcsolatban elég nagy összegben mernénk fogadni, hogy az Avengers Project lesz, még ha képletesen ismerjük is már ennek létezését.
3 hozzászólás

rDAVE

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

muki írta:
Ismerjük a nagy E3 bejelentéseket. Utána meg a pofára esést amikor megjelenik a játék.
Nem rémlik olyan, amikor a Square Enix bárkit átvert volna E3-on. Nem nagyon vannak mostanság korszak alkotó dolgaik, de nem szokásuk zsákbamacskát árulni.

válasz erre

muki

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ismerjük a nagy E3 bejelentéseket. Utána meg a pofára esést amikor megjelenik a játék.

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Mindig ez a duma, ilyen olyan óriási nagy bejelentések, aztán mindig ***** unalmas az E3.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljasony1515 profilja