Na, pontosan így kell meghozni a kedvünket a Syberia 3-hoz!

2017. április 19.
3.5841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Microids csapata és Benoit Sokal sok-sok kedvcsinálót mutatott már nekünk korábban a Syberia 3-ról, valahogy mindegyik egy kicsit üresnek, szürkének tűnt, azonban a fejlesztési folyamat végére csak összekapták magukat ezen a téren is.

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, minthogy a csapat bemutatta a Syberia 3 utolsó hivatalos kedvcsinálóját, ami nemcsak elképesztően látványos pillanatokat garantál számunkra, hanem megismerhetjük belőle a sztorit, valamint az összes izgalmat, ami Kate Walker oldalán vár majd ránk.

A Syberia 3 egyébiránt április 20-án jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, de a későbbiekben Nintendo Switch-re egyaránt napvilágot láthat majd.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Az a gyűjtői kiadás nagyon tetszik. De marad a normál, a másik gondolom durva áron lesz. Úgy nézem lesznek visszatérő szereplők bőven. De jó lenne egy original magyar feliratos verzió.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 9 hónapja és 12 napja

Holnap megjelenik?!?! És nekem nincs semmim amin tudnék vele játszani!?!?! Szomorú
Nagyon jó lenne, de várnom kell még vele hogy megtapasztaljam az utazás végét.

válasz erre

Eltohn

1 éve, 9 hónapja és 12 napja

Ez komoly lett!

válasz erre
Syberia 3
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaHellblade profiljaNeurotic profiljaWickedSick profiljateferenc profiljaImperator profiljaMarduk profiljagokuvsvegita profiljanortak profiljaitalianman profilja