Mytheon: Közeleg a játék béta verziója

2010. április 21.
1.7551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hírek szerint az online böngészőjáték jövő héten megnyitja kapuit a közönség előtt egy próba erejéig, ugyanis akkor került nyilvános teszt fázisba a produktum.

Ez a termék a második a piacon a listavezető Warrior Epic című szoftver után, melyet a True Games csapata fejleszt. A Mytheon rajongói számára jó hírrel szolgálhatunk, mert már bejelentették a nyilvános béta fázis megjelenési dátumát is, hogy jövő hét szerdára várható. A második tesztfordulóban elsősorban egy belső vásárcsarnok válik elérhetővé a felhasználók számára, ahol kedvükre vásárolhatnak különböző fegyvereket, felszereléseket, mágikus köveket és varázsitalokat. A fizetés érmével történik, melyhez a játékosok bizonyos időközönként juthatnak hozzá a produktumban.

Az első kétezer játékosnak alkalma nyílik arra, hogy egy különleges prémium csomagot igényelhessen magának, a "Champions of Mytheon" pakk örökre szóló árengedmény hozzáférést biztosít az érmék megvásárlásához, ezen kívül az egyszer megvehető tárgyakhoz, melyek exkluzív tartalmat adnak a játéknak. Hozzájuthatunk ezen keresztül még különböző pólókhoz és dedikált poszterekhez is.

A játék minimális rendszerkövetelménye:
Operációs rendszer: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Processzor: Egymagos 2.0 GHz Intel Pentium 4 , vagy egyenértékű AMD
Memória: 512MB rendszermemória Windows XP/ 1GB Windows Vista, Windows 7
Grafikus kártya: 128MB-os, DirectX 9.0c kompatibilis videokártya
Internet: Széles sávú internetkapcsolat

A Mytheon egy ingyenesen letölthető online fantasy szerepjáték, karakter készítésnél három osztályból választhatunk, ezután pedig megkezdhetjük a harcot a Mytheon-ban a gonosz istenek ellen. Küzdhetünk akár egyedül, vagy akár csoportosan is ebben a remek startégiai 3D-s világban, hogy elnyerjük méltó jutalmunkat.


Mytheon: Közeleg a játék béta verziója - 2. képMytheon: Közeleg a játék béta verziója - 3. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja