MX vs. ATV Reflex: PC-re is ellátogat az off-road száguldás

2010. október 15.
5.3431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Talán nem is indulhatna szebben ez a péntek reggel annál, minthogy a PC-s játékosoknak egy újabb, korábban csak konzolra készült videojáték számítógépes portjáról jelenthetünk, lévén a THQ, akik amúgy is szívükön viselik a PC-s játékipar sorsát, egy újabb alkotást kíván leszállítani a platform szerelmeseinek, minderről pedig a tegnap esti órákban, hivatalos közleményben értesítették a nagyvilágot.

A kiszemelt áldozat ráadásul nem is akármi, lévén az off-road versenyzés egyik nagyágyúját, az MX vs. ATV-sorozat legutolsó epizódját kapják meg a számítógépes játékosok.

Hogy miért pont ez, és miért pont most, arra sajnos nem tudunk konkrét magyarázattal szolgálni, mindenesetre jobb nem visszakérdezni, nehogy a fejlesztők meggondolják magukat és végül elálljanak attól az ötlettől, hogy már idén év végén, valamikor december magasságában a piacra dobják a sárdagasztás legjobbikát. A megjelenés dobozos verzióban és digitálisan is várható utóbbi változatokért a Valve rendszere, avagy a Steam lesz a felelős, ennél többet azonban jelenleg nem tudtunk meg a teljes történetről, így elégedjünk meg ennyivel, és örüljünk, hogy habár késéssel, de egy újabb kiváló cím látogat el PC-re a THQ jóvoltából.
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 16 napja

****a

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 13 napja

Az ilyen hír is ritkaságszámba megy, mint a fehér holló. Ez a hír pont Shade-nek való lenne. Ő mérgelődik mindig, ha valami konzol exkluzív. Az ilyen híreket persze nem figyeli röhögő smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 7 hónapja és 13 napja

Helyesröhögő smiley
Szeretem az ilyen játékokat lehet benne "ökörködni".

válasz erre
MX vs. ATV Reflex
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja