Multiplayer dizájnereket keres a Lionhead

2012. május 15.
1.3891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Lionhead csapatát a múltban nagyon sokan elföldelték már, hiszen Peter Molyneux, avagy a stúdió alapítója és egyben atyaúristene néhány héttel ezelőtt kilépett saját brigádjából, hogy ismét új utakat, új kihívásokat keressen magának.

A Microsoft azonban úgy gondolta, hogy Peter nélkül is sikeres maradhat a Lionhead, ezzel pedig a Fable-sorozat is, habár ezzel kapcsolatban a rajongók nem annyira magabiztosak. Egy valamire azonban mérget vehetünk, a csapat a jövőben is nagy gondot fordít arra, hogy milyen fejlesztők dolgoznak a stúdió falai között.

A Lionhead ugyanis ezekben a percekben éppen multiplayer dizájnereket keres, méghozzá egy jelenleg még be nem jelentett címükhöz. Utóbbi álláspont egyelőre sehol nem hangzott még el, de mivel a Fable Heroes már a múlt, a Fable: The Journey pedig nyíltan egyjátékos cím, ezért csak és kizárólag egy jövőbeli projekthez csatlakozhat az új munkaerő.

Talán a következő Fable került kilátásba a csapat falain belül? Netán többjátékos móddal kerül felvértezésre az új fabula? Érdekes kérdések, egyelőre azonban még válaszok nélkül.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 17 napja

Multigame. Hmmmm, jólesz.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 17 napja

Bármi lehet ez. Szerintem új játékok felé nyitnak, nem meglévő sorozatot visznek tovább.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja