Multiplatform játékot fejleszt a Ninja Theory

2008. április 23.
3.8811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Ninja Theory nevét sok PlayStation 3 tulajdonos foglalta aranyba, hiszen a Heavenly Sword című produktumuk kimondottan betalált a játékos szívekbe.

Nariko csábítóan sexy ábrázolása, a káprázatosan kivitelezett akció jelenetek erősen hozzájárultak a játék sikereséhez. A Ninja Theory mégis úgy döntött, hogy a következő alkotásuk nem élvez majd platform exkluzivitást, mindkét HD konzolon megjelenik majd, kinek örömére, kinek bánatára.

Egyelőre ugyan hivatalosan nincs bejelentett játékuk, annyit mégis elárultak, hogy gőzerővel építgetik a következő produktumukat, amelynek még se címe, se hamva, a publikum számára. Gyakorlatilag a fejlesztésnek ebben a fázisában semmit sem tudunk még a készülő anyagról, de a csapat egyik szó szólója, Nina Kristensen elmondta, hogy multiplatform címnek szánják, így várható lesz PlayStation 3-on és Xbox 360-on egyaránt.

Nina röviden ecsetelte, hogy milyen nehéz a helyzete manapság egy független fejlesztőnek, de rózsásnak ítéli a kilátásaikat, mindenképp pozitívan közelíti meg a dolgokat, ami szimpátiát generál a csapat iránt. Bizonyára hamarosan részletekkel és információ morzsákkal is szolgálhatnak nekünk, addig pedig marad bosszantó tudatlanság. Igyekszünk mielőbb szert tenni további hírekre a Ninja Theory-val és a készülő játékukkal kapcsolatban. Ne menjetek messzire.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaM.O.R.P.H. profiljaMarduk profilja