Multiplatform szerepjáték készül a Mistborn alapján

2012. március 23.
1.5041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sherlock Holmes: Mysteries fejlesztőcsapataként megismert Little Orbit legfrissebb bejelentései szerint egy multiplatform szerepjátékot készítenek majd a jövőben a Brian Sanderson által megálmodott epikus fantasy franchise, a Mistborn alapján.

A PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő RPG legnagyobb újdonsága a kurrens alkotásokhoz képest az egyedi harcrendszerben keresendő, amelyről egyelőre még nem sok információnk van, azt viszont biztosra vehetjük, hogy középpontjában különféle fémek állnak majd, amelyek segítségével megnövelhetjük karaktereink képességeit.

Az egyelőre még végleges cím nélküli Mistborn szerepjáték történetét egyébiránt maga Brian Sanderson írja meg, így a sztorival feltehetően semmi probléma nem lesz.

A tervek szerint a játék sajnos idén már biztosan nem kerülhet a boltok polcaira, ugyanis azt csak alig néhány hónapja kezdték el fejleszteni, de 2013-ban már biztosan megjelenhet, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Tűkön ülve várjuk a már látatlanban is érdekesnek ígérkező Mistborn RPG további részleteit!
3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

Ez érdekes!Várom hogy mit hoznak ki belőle!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 14 napja

Tetszik az elgondolas kivancsi vagyok ra

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 14 napja

Hmmm érdekesnek tűnik

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja