Multimédiás matrac beépített hangszórókkal

2006. június 26.
2.4571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Umax a napokban bemutatott egy olyan hangszórókkal felszerelt multimédiás matracot, amelyhez különböző konzolokat, tévékészülékeket illetve MP3-lejátszókat is lehet csatlakoztatni.

A Yamada Action Lounge SR4 névre keresztelt termék fejtartó részében helyet kapott két darab nyolc wattos hangszóró valamint egy 28 wattos mélynyomó is, és az audió-bemeneteknek köszönhetően összekapcsolhatják azt a felhasználók olyan játékgépekkel mint az Xbox, GameCube vagy Playstation.

Ezen kívül azonban hordozható zenelejátszó készülékeket, fülhallgatót illetve bármely más hangforrást (televízió, DVD-Player, számítógép, stb.) rá lehet csatlakoztatni a multimédiás matracra. A karmagasságban elhelyezett vezérlő segítségével szabályozni lehet a hangerőt illetve a basszus erősségét is. A piros és fekete színekben pompázó összehajtogatható heverő egyetlen hiányossága, hogy csupán egy négyméteres áramkábellel látták el, ami korlátozza annak mobilitását. Ugyan összecsomagolván a matracot akár a parkba is kivihetik magukkal azt a majdani tulajdonosok, azonban a zeneélményről kénytelenek lesznek lemondani, hacsak nem cipelnek magukkal egy áramforrást is.

A Yamada Action Lounge SR4-et a Nyugat-Európában élők máris megvásárolhatják az érdeklődők, melynek ára 60 euró.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Már nem tudnak mit kitalálni. Hátha van rá igény, nekem nem kéne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja