Multimédiás oldalán erősödik a PlayStation 4

2015. július 25.
1.7321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A konzolok kapcsán sokat emlegetjük a nappalikat és a televíziókat, melyekhez szorosan kapcsolódik az otthoni szórakoztatás is, hiszen a konzolok egyben egy multimédiás központként is funkcionálnak.

Sokan úgy tartják, hogy ezen a területen az Xbox One erősebb, mint a PlayStation 4, a Sony pedig igyekszik is javítani a helyzeten. A PDP néven nem túl ismert gyártó hivatalos licenszmegállapodást kötött a japán vállalattal és hamarosan piacra dob egy multimédiás távirányítót a konzolhoz.

A nagyjából 30 dollárba kerülő kiegészítő természetesen nem ruházza fel extra multimédiás képességekkel az aktuális PlayStation-t, de legalább megkönnyíti a multimédiás tartalmak fogyasztását. Az októberben érkező termék felépítése egy általános TV távirányítónak tűnik, de megtaláljuk rajta a kontroller jellegzetes gombjait is.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

9 éve, 5 hónapja és 27 napja

Ha filmet nézel konzolról biztosan egyszerűbb mint kontrollerrel szenvedni, nekem abban az a bajom hogyha pont úgy teszem le hogy benyomja egy kicsit is az egyik ravaszt akkor belepörget a filmbe és ez kicsit zavaró, főleg ha nem az elejénél voltál.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 5 hónapja és 27 napja

Nekem úgy rémlik, hogy van telefonos app távirányító ingyen, vagy még sincs?

válasz erre

totyak

9 éve, 5 hónapja és 27 napja

30 dollár olyasmiért, amit kontrollerrel is könnyedén meg lehet oldani? Felesleges.

válasz erre

kpal

9 éve, 5 hónapja és 27 napja

Tetszik ,de enélkül is lehet élni .

válasz erre

RyutheStaR

9 éve, 5 hónapja és 27 napja

Kicsit sokallom az árát egy ilyen egyszerű, műanyag távirányítóért...eddig is megvoltam nélküle, de talán ha lesz fölösleges pénzem rá, majd beszerzem miért ne alapon. Meg legalább a kezelhetőség könnyebb lesz, bár így se okoz nekem gondot...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja