Műhelyben a Roller Coaster Tycoon 4?

2011. május 02.
8.2731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A MicroProse egykori gyöngyszeme, a maga idejében sokakat monitorhoz szegező vidámpark-készítő Roller Coaster Tycoon feltámadására bizony van esély! Egy ideje már (történetesen tavaly óta) kering a pletyka, hogy az Atari-társulat erősen töri a fejét a játéksorozat negyedik részében, aminek csak örülni tudunk, hisz az utolsó vidámpark-szimulátorral lassan már hét éve kell beérnünk, a téma azóta hever parlagon: ideje lenne felrázni, nemde?

Az Atari (amely a második rész óta tartja markában a címet) tavaly augusztusban nyitott egy fórumot a témában, méghozzá ezzel a posttal:

"Üzenet az RCT-híveknek

Erősen gondolkozunk egy új RollerCoaster Tycoon játékon PC-re.

Van egy kérdésünk a számotokra, hűséges rajongóink. Mennyire vagytok készen egy új RollerCoaster Tycoon-ra? Az utolsó verzió óta milyen kulcsfontosságú funkciókról álmodtok, amik a következő részben lehetének? Mi ösztönözne titeket arra, hogy kiromboljatok, megvegyétek és megállás nélkül játsszátok? Szeretnénk tudni!"


Ez történt tehát tavaly augusztusban: azóta bombázzák a rajongók különböző ötleteikkel, véleményeikkel a fórumot, mely mind a mai napig tárva nyitva áll az újabb és újabb ideákra! Ha valóban megkezdték Atari-ék a munkálatokat, már jó eséllyel a pre-alfánál tartanak. A fórum egyébként elérhető ezen a linkken keresztül! Ne habozzatok írni nekik! Talán a ti ötleteiteket is viszony láthatjátok egyszer a negyedik részben.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 5 napja

tetszik.röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 10 napja

De jó lenne. Gyerekkorom óta folyamatosan játszom velük!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja