Mozgókép várható a közeljövőben a Half Life remake-hez

2012. június 11.
1.6451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Valve makacssága és talán kapzsisága miatt a Half Life 3-tól és a második részhez várt Episode Three-től a legtöbb rajongó már végleg búcsút vett, létezik a háttérben egy olyan, rajongók által készített és egyben Gordon Freeman kalandjaihoz kapcsolódó projekt, amire érdemes várnunk.

Ez nem más, mint a Black Mesa, ami alatt a valamikori legendás első Half Life feldolgozását értjük, amelyet egy lelkes fanatikus a Half Life 2-t meghajtó grafikus motor segítségével kíván újra megalkotni.

A játékról már hallhattunk egyet és mást a múltban, ám hivatalos megjelenési dátuma sajnos még továbbra sincs, hiszen a maroknyi fanatikus által alkotott projekt munkatempója hasonlít a Valve-éhoz, a Black Mesa ugyanis első ízben 2005-ben került bejelentésre és azóta is szinte némaságban készülődik a háttérben.

Ez a temetői csönd azonban hamarosan megszűnhet, a csapat ugyanis bejelentette, hogy amennyiben hivatalos Facebook oldalukon - IDE kattintva elérhető - a lájkok száma meghaladja a 20,000-et, akkor egy vadonatúj látnivalót fognak bemutatni nekünk a Black Mesáról. Nyomás tetszikelni! Ha tetszik, ha nem tetszik! Tetszik érteni?
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 23 napja

A suttyo valvenek nemi penzel kene megdobni a keszitoket Par ezer dolcsi havonta meg sem kottyanna nekik..
Csak azok is olyanok, hogy megdu g nanak egy darab sz a rt is 10 centert, pedig olyan beveteleik vannak, hogy az ember esze megall.

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 24 napja

Na ezt a projektet lenne érdemes meg- kikksztartereztetni mosolygó smiley .

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja