Mozgásban mutatkozik meg a Kinect-hez tervezett Star Wars játék

2010. június 14.
2.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A reggeli órákban érkezett a hír, miszerint a Microsoft megváltoztatta, és végleges névre keresztelte a Project Natal nevű szerkezetet, amelyet a mai naptól Kinect címszó alatt kell keresnünk, ha a cég mozgásérzékelős technológiájáról szeretnénk tájékozódni.

Néhány perccel ezelőtt, tehát még a Microsoft konferencia megkezdése előtt pedig érkezett kis szerkesztőségünkbe egy érdekes videó, amely a Kinect képességeit kívánja prezentálni számunkra, méghozzá a hozzá készülő Star Wars játék segítségével.

A rejtélyes Csillagok háborúja alkotásnak egyelőre nincs címe, de még csak pontos jellemzőit sem tudatták velünk az illetékesek, mindenesetre feltehetően akármilyen is lesz, az új technológia biztosan sikerre viszi. Ha nem hinnéd el, akkor érdemes megtekintened az alábbi videót, ahol egy kiválasztott első kézből próbálhatta ki a Kinectet, illetve a videojátékot együtt, amelyek a mozgókép szerint nem csak tökéletes összhangban vannak egymással, hanem még élményt is képesek közvetíteni. Én már látom hogyan fogom lefénykardozni a szobámat... Ki ne hagyjátok a látnivalót, ha kíváncsiak vagytok az ex-Natal képességeire!

#tv#
2 hozzászólás

Shadow

15 éve, 23 napja

komoly kis játék natal-ra röhögő smiley kiváncsi vagyok képességeket és iesmiket hogykell majd használni

válasz erre

lacyboy

15 éve, 23 napja

Az biztos h a Kinect-tel nagy élmény játszani

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
Neo1989 profiljamarco profiljamarco profiljaBotyi profilja