Mozgásban a Strength of the Sword

2009. október 27.
2.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tulajdonképpen az első csont nélküli gameplay videó futott be a mai napon a Strength of the Sword nevű alkotásról, amelynek érdekessége, hogy tulajdonképpen egy tech demó lesz, amit a Sony saját fejlesztésű grafikus motorja, a PhyreEngine 2.4 hajt meg.

Az Ivent fejlesztőcsapatának első játéka ettől még természetesen önálló alkotásként kezelendő, amely PlayStation 3-ra és PC-re készül, egyelőre ismeretlen megjelenési időponttal, azt azonban már most elkönyvelhetjük, hogy a brigádnak akadna még munkája vele, hiszen jelenleg kinézetében hagy maga után némi kívánnivalót.

Nyilván rá lehet fogni, hogy éppen ettől egyedi az egész, de ne tegyük, és ne dőljünk be a reklámszövegnek, hiszen amit látunk, az majdnem csúnyának nevezhető, ellenben a játék menetét már nem lehetne ennyire negatív szavakkal illetni, mivel amolyan igazi kaszabolós fantasy darab lesz ő a sorban, melyben az álmok birodalmát fogjuk felfedezni. Főhősünk Strahil lesz, aki segít majd nekünk a felfedezésben, valamint abban is, hogy miképpen kezeljük kardunkat, lévén ő a szúró-vágó alkalmatosságok nagymestere. Ebből már könnyen kitalálható, hogy az alkotás bizony a harcra, és a féktelen kaszabolásra épít, rengeteg kombóval megfűszerezve az alapokat. Aki ezt szereti, az biztosan nagyon jó barátságban lesz a Strength of the Sword-del is, ha pedig kíváncsi vagy rá futás közben, nézd meg az alábbi videót.

#tv#
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 8 hónapja és 23 napja

Ez tök fain. Csak nincs hang a videóban.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja