Mozgásban a Legendary

2008. június 28.
2.3061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Atari kiadta az első, játékbeli jeleneteket is tartalmazó mozgóképet a Legendary: The Box című alkotásáról.

A videó megerősíti azt a tényt, hogy a játék roppant ígéretesnek tűnik. Bár, csak kicsivel több, mint 1 perc hosszan élvezhetjük a grandiózus jeleneteket, ezt a rövidke időt sikerült tartalmasan kitölteniük a készítőknek. Szemtanúi lehetünk, ahogy rosszra fordul minden, és ennek következtében rondábbnál rondább entitások lepik el New York City sugárútjait.

Persze ez még nem minden, ugyanis főhősünk lövöldözik sok kicsi, aztán egy nagy, végül egy gigantikus méretű csúnyaságra, miközben a metropolisz atomjaira hullik körülötte. A látványért az Unreal Engine 3.0 felelős, így nem csoda, ha az események kellően ütősre sikeredtek grafikai szempontból is.

A Legendaryban Charles Deckard bőrébe bújunk, aki főállásban mestertolvaj. Legújabb megbízása, hogy tulajdonítsa el Pandora dobozát egy New York-i múzeumból. Persze enged a kísértésnek, és belekukkant, mit is rejt a híres doboz. Ennél nagyobb hibát nem is követhet el, hiszen rászabadítja a városra a benne rejtőző gonoszságot, amely jelen esetben rosszindulatú mitologikus lények formájában manifesztálódik.

Hősünk célja innentől kezdve nem lehet más, mint hogy megállítsa az inváziót, és - természetesen - megmentse a világot. Egyszerűbben kifejezve: tonnaszám kell irtanunk a vérfarkasokat, minotauruszokat, griffeket, gólemeket. Mindezt pedig egy FPS-be csomagolva cselekedhetjük meg.

Mi a bibi? Mindössze annyi, hogy a játék fejlesztője az a Spark Unlimited, akinek a hasonlóan jól induló, ám végül közröhejbe fulladt Turning Point: Fall of Libertyt köszönhetjük. Egy esélyt megérdemelnek még a srácok, hátha sikerül kiköszörülni a csorbát. Elvileg idén ősszel kiderül.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

nincs még hozzászólás

Legendary
7.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja