Mozgásban a Death to Spies 3

2010. június 11.
2.6581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Death to Spies-sorozat legújabb, szám szerint harmadik tagja néhány napja már hivatalosan él a köztudatban, köszönhetően annak, hogy a 1C Company brigádja hivatalos közleményben erősítette meg létezését, így az egyik legjobb Hitman-utánzat újra fókuszba került, méghozzá forradalmi változásokkal a fedélzeten.

A második világháború ugyanis immáron csak főszereplőink emlékében él, és bár ő maga ugyanaz, aki volt, a nyugdíj számára egy elérhetetlen álom, lévén ismét kémkedésre adta a fejét, csak immáron a hidegháború fontosabb színterein.

Sőt, kapitányunk két segítővel is gazdagodott az előző részek óta, így immáron összesen akár hárman veselkedhetünk neki az olyan küldetéseknek, mint amilyent a frissen befutott videón is láthatunk. A Death to Spies 3 első mozgóképe ugyanis nem egy szépen összerakott trailer, hanem egy igazi, in-game felvételekkel jócskán megszórt mozgókép, tele izgalmas jelenetekkel, felvonultatva néhány újdonságot, bemutatva a játékmenetet, azon belül is a Spy Mode-ot, mindezt pedig ráadásképpen egy illetékes fejlesztő, Ivan Van Norman tolmácsolja nekünk. Srácok, lessetek bele a mozgóképbe, így kell jó lopakodós játékot készíteni.

#tv#
2 hozzászólás

Shade

15 éve, 26 napja

Elején úgy gondoltam tök **** a grafika, de most sztem egész jól néz ki. röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja