Mozgásban a Dawn of War II: Chaos Rising

2010. február 24.
2.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a napokban sikerült hivatalos formában is megtudnunk a Dawn of War II első - és feltehetően utolsó - expanziójának megjelenési dátumát, az illetékesek máris egy friss videóval szeretnének elkápráztatni minket, amelyben néhány válogatott gameplay felvételt tekinthetünk meg az expanzió legjobb momentumairól.

Ha kíváncsi vagy a néhány másodperces érdekességre, a hír végén magad is megtekintheted, előtte azonban nem árt, ha tisztában vagy azzal, vajon mit is tartalmaz majd az Európába március 12-én érkező Chaos Rising kiegészítő.

Kezdetben ott lesz 20 vadonatúj küldetés, amelyek a legnagyobb vonzerejét jelentik az expanziónak, de mivel az alapjátékban komoly szerepet kaptak a szerepjátékos elemek, a szintkorlát is megemelkedik a kiegészítés betöltése után, méghozzá tízzel, így már egészen 30-as szintre fejleszthetjük űrgárdistáinkat. Az új misszióknak hála folytatódni fog a megkezdett történet, de természetesen kis hadseregünk új felszerelésekkel is gazdagodik majd, sok más apróság mellett. Ha szeretnél ezek közül néhányat mozgás közben látni, akkor íme az alábbi videó, amely méltóképpen felkészíthet a két hét múlva esedékes Chaos Rising megjelenésére.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja