Mozgásban a UFC Undisputed 2010 PSP-s verziója

2010. augusztus 30.
4.1111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UFC Undisputed 2010 Xbox 360-as és PlayStation 3-as változata már egy ideje hivatalosan is kapható a boltokban, ám a Sony hordozható masinájára a THQ még adós maradt a programmal.

Egy a hónap elején történt bejelentésnek köszönhetően azonban már tudjuk, hogy szeptember 7-én, tehát a jövő héten végre már a PSP-s változatok is megjelenhetnek végre, hogy a kis konzolon is elindulhassanak a ketrecharcos küzdelmek, méghozzá teljesen a gépezethez szabott tartalommal, irányítással és egyebekkel a fedélzeten.

A játékkal kapcsolatban pedig a mai napra is sikerült valami érdekességet szereznünk, a THQ ugyanis napvilágra hozott egy mozgóképet, amin első ízben láthatjuk mozgás közben a UFC Undisputed 2010 PSP-s verzióját, számtalan gameplay jelenettel, valamint felvillanó tájékoztató jellegű információkkal, amelyekből kiderül, hogy száznál is több harcossal vívhatjuk meg nagy csatáinkat, elindulhatunk a karrier módban, ahol kiválasztott hősünk szinteket lép majd, de lesz egy újdonságként köszönthető Ultimate Fights mód is, amiről többet megtudhatsz az alábbi mozgókép segítségével. Íme:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Zuleew

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Ez egy ***** jó játék

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja