Mozgásban a Saints Row: The Third - The Full Package

2012. november 04.
2.3231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A megjelenéshez közeledvén a Volition és a THQ bemutattak egy több mint másfél perces mozgóképet a Saints Row: The Third legteljesebb kiadásáról, avagy a The Full Package-ről, amelynek az lesz az érdekessége, hogy az összes eddigi DLC csomagot tartalmazza majd az alapjáték mellett.

Ennek köszönhetően a legfontosabb Genkibowl VII, Gangstas In Space és The Trouble With Clones bővítmények között további 30 apróbb letölthető tartalmat is találni fogunk a The Full Package lemezein, így nem csak egy teljes játéknyi új küldetés, hanem rengeteg új ruha, lehetőség, jármű és egyebek is járni fognak a csomaghoz.

Az alábbi mozgókép többnyire ezeket az újdonságokat kívánja kiemelni számunkra, és bár még nem egy launch trailer, de így is kiválóan összefoglalja, hogy mire is számíthatunk majd a gyűjteményes csomagtól, amely még ebben a hónapban várható a boltok polcaira.

A Saints Row: The Third - The Full Package ugyanis november 9-én jelenik meg, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is, lemezén az alapjáték mellett az összes eddig napvilágot látott bővítménnyel. A GTA V megjelenéséig kibírjuk vele?

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 26 napja

Jó játék, nagyon jó pakk!

válasz erre

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 26 napja

Állat!

válasz erre

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 26 napja

Ez kiváló pakk

válasz erre
Saints Row: The Third
914 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja