Mozgásban a Ride to Hell: Retribution

2013. április 19.
3.4371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss trailer látott napvilágot nemrégiben az eredetileg 2008-ban - a mainál sokkal elragadóbb elképzelésekkel - bejelentett Ride to Hell: Retributionről, így immáron néhány gameplay felvétel társaságában is megnézhetjük a motoros bandákat a középpontba állító akciókalandot.

Habár a játékról még korai lenne bármit is kijelenteni, de a küllemével kapcsolatban így is nyugtázhatjuk a több éves lemaradást, sőt, játékmenete is erős átlagosnak tekinthető, dacára annak, hogy a motoros akciók mellett a látványos bunyók is komoly szerepet kapnak benne.

A korábbi koncepció, miszerint egy a motorozásra kiélezett GTA készül a Ride to Hell: Retribution cím alatt, azonban az alábbi trailer alapján teljes egészében a kukába került, így hiába a kemény főhős és annak motoros bandája, ennek a projektnek már semmi köze a 2008-ban bejelentett alkotáshoz. Alant egy trailer, ha esetleg ennek ellenére is megbarátkoznátok vele.

#tv#
Ride to Hell: Retributionről, így immáron néhány gameplay felvétel társaságában is megnézhetjük a motoros bandákat a középpontba állító akciókalandot.'>
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 19 napja

Nem annyira tetszik. Eljárt felette az idő már most (grafikailag értem).

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 19 napja

Jááááááááááj de jó lesz ez!!!!mosolygó smiley

válasz erre
Ride to Hell
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja