Mozgásban is megmutatta magát az Arms első DLC bunyósa

2017. július 03.
2.9351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo egy friss trailer részeként mozgásban is bemutatta az Arms első DLC csomagjával érkező bunyóst, avagy Max Brass-t, aki alighanem a játék eddigi talán legkeményebb és legkegyetlenebb harcosa lesz majd.

A trailer segítségével megismerhetjük a kérdéses hős összes speciális képességét és minden erősségét is, miközben a szemünk láttára veri péppé néhány esküdt ellenségét, ami nem meglepő azok után, hogy Max konkrétan a Grand Prix játékmód utolsó főellenségeként alaposan megkeserítette azoknak a dolgát, akik eljutottak hozzá.

Sajnos egyelőre nem tudjuk, hogy a Nintendo Switch-exkluzív Arms-hoz pontosan mikor jelenhet meg az új hős, ellenben azt igen, hogy még júliusban befuthat közénk, az alábbiakban pedig már most lehetőséged nyílik megismerkedni vele.

Nézd nagyban ezt a videót!



Arms első DLC csomagjával érkező bunyóst, avagy Max Brass-t, aki alighanem a játék eddigi talán legkeményebb és legkegyetlenebb harcosa lesz majd.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nem túl fair a küzdelem. Ez a karakter kicsit idegbetegnek tűnik, pedig én azt hittem ez egy aranyos játék röhögő smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 4 hónapja és 16 napja

Nagyon bejön ez a game!

válasz erre
Arms
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja