Mozgásban a Sword Art Online VR-projekt

2016. április 18.
4.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét hallatott magáról a Sword Art Online alapján készülő és az IBM által szponzorált VR-projekt, amellyel kapcsolatban ugyan okosabbak nem lettünk, de egy videót azért így is be tudunk mutatni nektek.

A Sword Art Online The Beginning címre keresztelt projektről ugyanis az alábbi videó egyelőre még csak inkább a technológiai lehetőségeket veszi szemügyre, de a második perc környékén azért belebotolhatunk néhány olyan gameplay felvételbe, amelyek láttán könnyedén kicsoroghat majd a nyálunk.

Mivel egyelőre semmiféle egyéb információnk nincs arról, hogy mikor vagy milyen formában, egyáltalán milyen platformokra jöhet a Sword Art Online VR-projektje, ezért egyelőre csak raktározzátok el magatokban az információt, hátha még találkoztok vele valamikor.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

totyak

8 éve, 8 hónapja és 11 napja

Nem mondom, hogy nem próbálnám ki, de elsősorban az új technológia miatt és nem a játék miatt. Szerintem a VR komoly függőséget fog okozni, főleg, ha valaki meglátja majd a piaci rést és ilyen felszerelésekkel teszi tele a boltját, mint amit itt használtak (szemüveg, meg az a lépegető, amiben voltak). Az ember totál elveszti majd a realitását, meg az időérzékét és órákra a VR-ben ragad.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

8 éve, 8 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

Ravor

8 éve, 8 hónapja és 11 napja

Hmmm egész jól néz ki igy a cucc első ránézésre

válasz erre
Sword Art Online: Hollow Realization
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja