Mozgásban a Sudden Strike 4

2016. december 14.
5.0951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Veszélyes magasságokba tolta a pulzusunkat a Kalypso Media és a Kite Games csapata, akik bemutatták a Sudden Strike 4 legújabb gameplay felvételét, amivel a szívünknek oly kedves második világháborús stratégiák műfajának egyik legendáját szeretnék feltámasztani.

Mivel a játék első gameplay felvételéről van szó, bátran kijelenthetjük általa, hogy nem fogunk csalódni eme kultikus sorozat visszatérésében, hiszen míg a látvány szempontjából megfelel a mai követelményeknek, az élmény kapcsán abszolút visszarepít minket abba a csodálatos időszakba, amikor minden bokorban második világháborús stratégiákat találtunk.

A Suddern Strike 4 egyébiránt valamikor 2017 tavaszán érkezik PC-re és PS4-re is, középpontjában három, egyenként 20 küldetést garantáló kampánnyal és több mint 100 autentikus egységgel, a második világégés legnagyobb ütközeteivel.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sudden Strike 4 legújabb gameplay felvételét, amivel a szívünknek oly kedves második világháborús stratégiák műfajának egyik legendáját szeretnék feltámasztani.'>
nincs még hozzászólás

Sudden Strike 4
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja