Move támogatással együtt érkezik az Okami HD

2012. június 20.
1.2021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation blogra felkerült információk szerint végre hivatalossá vált a korábban csak pletyka szinten létezett Okami HD létezése, amelyről kiderült, hogy nem csak Japánban, hanem a tengerentúlon és természetesen itt az öreg kontinensen is megjelenhet majd a jövőben.
 

A tervek szerint az immáron legendássá vált Okami HD-s feldolgozása kizárólag letölthető címként fog megjelenni, PlayStation 3-exkluzívitása miatt a PlayStation Network kínálatában, de a rajongók feltehetően így is örülni fognak majd neki.

Mindez főleg igaz azért, mert a Capcom szerint a remaszterizált cím teljes Move támogatást kap majd a fejlesztés során, aminek köszönhetően még azoknak is érdemes lesz kijátszaniuk az alkotást, akik annak idején kontrollerrel már kismilliószor megtették azt.

A játék várhatóan 20 euróba kerül majd a megjelenéskor és érdekesség, hogy míg a nyugati régiókban csak digitális formában jelenhet meg, addig Japánban dobozos formában is a boltok polcaira fog kerülni az Okami HD.
2 hozzászólás

Vendég

5 éve, 8 hónapja és 14 napja

Pedig jó lesz az hidd el

válasz erre

jezzahun

5 éve, 8 hónapja és 14 napja

jaj nemár.. egy ilyen jó játékhoz majd move... ezt nem hiszem el

válasz erre
Okami HD
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaManiac profiljaaladin profiljaturatur profiljadrift3r91 profiljagery1113 profiljatommyka023 profiljamovi profiljamarco profiljaMarduk profilja