Mount And Blade: Warband: Prezentáció

2009. március 31.
8.2711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A reggeli Wolfenstein prezentációhoz hasonlatosan, a Mount & Blade első hivatalos kiegészítőjének, a Warband-nek is napvilágra került a GDC 2009-es bemutató videója.

Több párhuzamot természetesen nem vonhatunk a két játék között, viszont a friss Mount & Blade prezentáció egy igazi velős anyag lett, elsősorban az expanzióra koncentrálva, egy illetékes fejlesztő bemutatásával, aki meglehetősen nehezen, de azért érthetően beszéli az angol nyelvet.

A néhány percben előkerül a Warband minden fontos opciója, összehasonlítások a ráncfelvarrás előzményeiről és következményeiről, szóba kerül még a többjátékos mód is, valamint megtekinthetünk nem egy in-game screenshotot és gameplay jelenetet a hosszas bemutató alatt.

Aki esetleg nem tudná mi fán terem a Mount & Blade, az keresse fel oldalunk Játékőrület rovatát, ahol egy teszt erejéig bepillantást nyerhet a játékba, aki viszont már oda-vissza ismeri az alkotás minden opcióját, pillantson bele a GDC 2009-en készült bemutatóba, ahol elsősorban a Warband nevű expanzióról tudhatunk meg egyet s mást.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

Mount And Blade
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt