Mount And Blade: Warband: Már csak jövőre multizunk

2009. augusztus 07.
2.1661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szomorú hírek érkeztek a Paradox Interactive műhelyéből mindazoknak, akik megszerették a Mount & Blade nevű játékot, és csak arra várnak, hogy végre többjátékos módban gyűrjék össze az ellenfeleiket.

A srácok ugyanis hivatalos közleményben adták tudtunkra, hogy a játék első, multiplayer játékmenetre szakosodott kiegészítője sajnos csak a jövő év elején fog megérkezni a fanatikusokhoz, az előre betervezett idei ősz helyett. Az okokról sajnos nem árultak el semmit sem a Paradox illetékesei, de reméljük, hogy a fennmaradó időt további extrák játékba építésével töltik majd el.

A kiegészítő, mivel a többjátékos módra kíván fókuszálni, természetesen meg lesz bétáztatva is, amelyről egyelőre még mindig nem közölt pontos részleteket az illetékes brigád, de egyre valószínűbb, hogy az első körben napvilágra hozott megjelenési dátum idején, azaz idén ősszel kezdődnek meg a béta tesztek.

A Warband kiegészítő egyébiránt nem csak a multiplayer opciót hozza majd el a játékosoknak, hanem grafikai ráncfelvarrást, és további finomságokat is ígér, tehát egy velős kis program készülődik a háttérben, amely tehát a friss hírek szerint csak a jövő év elején lesz esedékes. Amíg pontosítások nem érkeznek, addig maradjunk ebben, azonban mihelyst friss hírek érkeznek a bétáról, vagy egy lefixált megjelenési dátumról, akkor jelentkezünk.
4 hozzászólás

Tibit

13 éve, 9 hónapja és 2 napja

Dorcika írta:
Ez egész jónak látszik.
Jónak? Ez az egyik legjobb "gém" amivel valaha játszottam! Mindenképp kaparintsd meg.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

13 éve, 9 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

Tibit

13 éve, 9 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
ijen nincs
http://www.gamechannel.hu/cikk/blog/mbwarbandbetateszteles

Azért, nem olyan reménytelen a helyzet!

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 7 napja

ijen nincs

válasz erre
Mount And Blade
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja