Motorstorm: Pacific Rift: Részletek és screenshot bomba

2008. május 06.
1.8351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A PlayStation Day-en természetesen a MotorStorm is aktívan jelen van, sőt, egy tonnányi információ is kiszivárgott a London-i eseményről plusz egy adag screenshot is befutott az anyagról, végre nagy felbontásban, kiváló minőségben.

A játék kreatív direktora, Paul Hollywood beszélt az idén év végén debütáló második felvonásról, amely jóval több lesz, mint egyszerű folytatás. Néhány napja megkapta a végleges címét, most pedig ismerkedünk a részletekkel.

A készítők beszámolói szerint a Pacific Rift több lesz egy megszokott folytatásnál. Első körben az AI (mesterséges intelligencia) került szóba, ami ezúttal nem csak passzívan körözteti a pályán a versenytársainkat, hanem ultra agresszív módon le is gyaláznak, amint lehetőségük adódik rá, különféle támadási manővereket végrehajtva. Ettől a verseny jóval izgalmasabbá válhat. Nagy adok-kapokra számíthatunk ez már most világos előttünk.

De mégsem a vetélytársak jelentik ránk nézve a legnyagyobb veszélyt, maga a sziget válik a legádázabb ellenségünkké. Átvágunk a buja növényzeten, magas sziklaperemeken egyensúlyozunk, átgázolunk a trópusi vizeken és halálos vulkánok elől szökdösünk alkalom adtán. A játék új környezetét a Hawaii szigetek ihlette, így vulkánokra, vízesésekre és hatalmas mocsarakra készülhetünk. Az interaktív növenyzet szintén nagyban megnehezítheti az előrehaladásunkat, sőt meg is állíthat minket, amennyiben nem elég nagy a járgányunk az azokon való áttöréshez.

Taktikázni persze lehet, egyszerűen csak követjük a megtermett úttörőinket, át a bokroson. Új Monster Truck géposztály, 16 lokáció és akár 20 versenyző egy időben a pályán. Mint arról már korábban beszámoltunk, lesz osztott képernyős offline és online multi is a fedélzeten. Azt hiszem, hogy már csak a képek vannak hátra. Gyönyörű, fantasztikus!


Motorstorm: Pacific Rift: Részletek és screenshot bomba - 2. kép


Motorstorm: Pacific Rift: Részletek és screenshot bomba - 3. kép


Motorstorm: Pacific Rift: Részletek és screenshot bomba - 4. kép


Motorstorm: Pacific Rift: Részletek és screenshot bomba - 5. kép


Motorstorm: Pacific Rift: Részletek és screenshot bomba - 6. kép

1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 3 hónapja és 8 napja

Na ez a game az amit most nagyon várok!Tényleg kemény versenyekre lehet majd számítani és végre vannak Monster Truck-ok !!!meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre
MotorStorm: Pacific Rift
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
PlayStation Day 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja