MotorStorm-mánia a PlayStation Home-ban

2009. augusztus 13.
2.4021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Virtuális otthonunk terjeszkedése nem torpan a jövőben sem, érdemes lesz ismét ellátogatni a Sony forradalmi közösségépítő szolgáltatásába, főként a Motorstorm nagy fanjainak, hiszen a legújabb gamespace az Evolution Studios kiválóbbnál is kiválóbb off-roader-ével áll szoros kapcsolatban.
 

A vadonatúj, csak korlátozott ideig látogatható Motorstorm Sphere betekintést enged az év későbbi szakaszában érkező szintén MotorVihar tematikus szekció korai szakaszának küllemébe.

A remek helyszínen kívül érdemes lesz belátogatni a mini pláza ruházati üzletébe is, ott pedig két Motorstorm: Pacific Rift-ből elcsent ruha várja viselő gazdáit, lesz egy női és egy férfi kosztüm a kínálatban, mindkét nem elvárásainak eleget téve. A Motorstorm Sphere-ben egyébként nagyon ritka díjakat is nyerhetünk, plusz megleshetjük az idén, valamikor később debütáló Motorstorm gameplace tervezési szakaszából származó artwork-öket. A rajongók számára ez lesz maga a paradicsom, de szólunk újfent, a Motorstorm Sphere csak nagyon korlátozott ideig lesz látogatható, ne késlekedjetek levizitelni azt. Képeket és egy videót is hoztunk hangulatfokozásképpen, utóbbi igen jól sikerült zenével toldja meg a hamisítatlan Motorstorm feeling-et.


MotorStorm-mánia a PlayStation Home-ban - 2. kép


MotorStorm-mánia a PlayStation Home-ban - 3. kép


MotorStorm-mánia a PlayStation Home-ban - 4. kép


MotorStorm-mánia a PlayStation Home-ban - 5. kép


MotorStorm-mánia a PlayStation Home-ban - 6. kép


MotorStorm-mánia a PlayStation Home-ban - 7. kép


MotorStorm-mánia a PlayStation Home-ban - 8. képTöltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

Motorstorm
2.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaImperator profilja