MotorStorm: Arctic Edge: A valaha prezentált legpazarabb látvány a Sony handheldjén?

2009. május 06.
1.6321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Voltak már páran, akik szinte a végletekig széthajtották a Sony hordozható játékmasináját, a PlayStation Portable-t, de vajon tényleg nem láttunk még mindent az erejéből? A God Of War: Chains Of Olympus magasra dobta a lécet mint addig bármi, az újonc Resistance: Retribution sem piskóta látvány terén és hát a Tekken: Dark Resurrection szintén koppantott állakat a padlókon.

A verseny kategóriában a WipEout duó számít valódi vizuális etalonnak, a Ridge Racer-ek mellett, de jöhet egy mindent vivő?

A MotorStorm: Arctic Edge-t fejlesztő BigBig Studios (Pursuit Force, Pursuit Force: Extreme Justice) roppantul bizakodó ezen a téren, célul tűzték ki maguk elé, hogy leszállítják a PlayStation Portable-ön valaha látott egyik legbombasztikusabb grafikát, ha csak nem egyenesen a legjobb vizualitást. A játék rendezője, Richard Ogden nyilatkozott az elérni kívánt szint kapcsán, és tényleg nem aprózta el a dolgokat, meggyőződése, hogy a MotorStorm franchise első és talán nem az utolsó, hordozható átültetése tágra nyitja majd a szemeket.

Ugyanennek a BigBig Studios-nak köszönhettük a két Pursuit Force játékot is, mint az kiderült a megnyilvánulásából, ezúttal is azok (finomhangolt) engine-jét fogják szolgálatba állítani, viszont mélyebb tapasztalatokkal teszik, mint a két rendőrös, üldözősös alkotásban tették. Az első két munkájuk a platformon nem vitte új magaslatokba a vizuális mércét, de egészen korrektül festettek és szépen pörögtek a képkockák, meglátjuk, hogy a korosodó motorban milyen tartalékok bújnak meg. Az elvárásaink mostantól nagyok, nagyobbak, mint valaha. Bevallottan célba vettek egy mindent vivő grafikai szintet, ezt várjuk el tőlük, nem leszünk elnézőek.

A MotorStorm: Arctic Edge még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, valamikor az ősz magasságában lehet majd rá számítani, PlayStation Portable-ön, illetve kap egy PlayStation 2-es portot is az off-road őrület immáron harmadik installációja. Ígéretes cím, hangzatos ígéretekkel megtámogatva. A PlayStation 3-as második epizód hozta a formáját, de ez egy másik banda, egy másik hardveren. Nagyon várjuk, nem is vitás.
nincs még hozzászólás

MotorStorm: Arctic Edge
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaGargameth profiljaPixelhexer89 profiljaWickedSick profiljaImperator profiljaHellblade profiljaMarduk profilja