MotoGP 08: GC 08 trailer érkezett

2008. augusztus 21.
13.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Moto GP sorozatban, ha motoros játékról van szó, akkor mindig bízhatunk.

A minden évben egy rész megjelenése már szinte hagyománnyá vált és marad is, míg létezik a Codemasters. A motoros száguldozás egyik legprofibban kidolgozott játékának, a Moto GP 08-as verziójának a Lipcsei trailerét köszönthetjük most köztünk, fogadjátok szeretettel. Az októberben érkező játékban mivel belekerült szinte az összes irányítható motor-osztály, nem kizárt, hogy még magyar versenyzővel is száguldozhatunk majd.

MotoGP 08: GC 08 trailer érkezett - 2. kép


Igazából egy gondom van nekem az ilyen évszámokkal felszerelt, évenként érkező versenyjátékokkal. Az, hogy sokszor az újdonság az elmarad és tulajdonképpen az előző rész grafikailag felturbózott változatát kapjuk meg. Ez történik például a FIFA sorozatban is. Kijött az első rész és sokáig semmi, majd a 2007-es részbe kerültek bele nagyobb újítások. De bármelyik másik ilyent sportjátékot felhozhatnám.

MotoGP 08: GC 08 trailer érkezett - 3. kép


A Moto GP08-ban sem számíthatunk extra nagy újdonságokra, igazából a grafikai motort csiszolták meg rendesen, amelynek köszönhetően nem csak szebb látványban lesz részünk, hanem olyan dolgokat is módosítottak, mint például a gravitáció. Törésmodell azonban még mindig nem került a játékba, amit kicsit sajnálok, de reméljük majd a 09-ben. Újdonságként köszönthetjük még a 125 és a 250 cc-s kategóriás gépeket, amelyekkel plusz játékidőket fognak adni nekünk a fejlesztők. A 2008-as Moto GP szezon teljes lemintázása, újabb apró izgalmakkal, ahol mi is lehetünk világbajnokok. Októberben érkezik a létező szinte összes platformra.

#tv#
3 hozzászólás

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 8 napja

***** Anyátokat

válasz erre

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 8 napja

mekkora **** ez az oldal is! nincs egy ********* crack!!!!

válasz erre

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 8 napja

nem tud valaki egy crack ot küldeni nekem a MotoGp08 hoz?

válasz erre
MotoGP 08
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
GC 08
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja